Στο ‘Irresistible’ Steve Carell και Rose Byrne μπαίνουν σε επικοινωνιακό πολιτικό ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ

Καθένας τους παίρνει πολύ προσωπικά το θέμα της νίκης
24 Ιανουαρίου 2020 10:41
Στο ‘Irresistible’ Steve Carell και Rose Byrne μπαίνουν σε επικοινωνιακό πολιτικό ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη πολιτική κωμωδία Irresistible το σενάριο και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Jon Stewart, με τον Steve Carell να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Gary’ (Steve Carell), έναν σχεδιαστή πολιτικής στρατηγικής του Δημοκρατικού κόμματος ο οποίος αναλαμβάνει την καμπάνια για την εκλογή ενός βετεράνου αξιωματικού (Chris Cooper) στη θέση του δημάρχου μίας μικρής, συντηρητικής πόλης του Wisconsin. Ο ήρωας που είδε τον εν λόγω υποψήφιο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όσων η εργασία είναι αδήλωτη, πιστεύει ότι είναι μία καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί η παράταξή του αυτή τη περίπτωση για να κερδίσει περισσότερες ψήφους στην ενδοχώρα. Παρόλαυτα, οι Ρεπουμπλικάνοι θα θελήσουν να βάλουν φρένο στα σχέδια του ‘Gary’, στέλνοντας για αυτόν τον σκοπό την πανέξυπνη ομόλογό του, ‘Faith’ (Rose Byrne). Μία αμείλικτη κόντρα ξεκινάει και από τοπικές παίρνει εθνικές και προσωπικές διαστάσεις.

Παίζουν επίσης οι: Chris Cooper, Topher Grace, Natasha Lyonne, Mackenzie Davis, C.J. Wilson και ο Will Sasso.

Το Irresistible αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 29 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: