Στο ‘Escape from Pretoria’ μία διάσημη απόδραση ξαναζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Daniel Radcliffe και Daniel Webber παίρνουν θανάσιμο ρίσκο
22 Ιανουαρίου 2020 14:28
Στο ‘Escape from Pretoria’ μία διάσημη απόδραση ξαναζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο πολιτικό θρίλερ-βιογραφικό δράμα Escape from Pretoria την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Francis Annan όπως και το σενάριο, με τους Daniel Radcliffe, Daniel Webber και τον Ian Hart να ηγούνται του cast εδώ.

Το φιλμ βασίζεται σε αληθινή γεγονότα που αφορούν δύο πολιτικούς κρατουμένους, ένας εκ των οποίων, ο Tim Jenkin εξέδωσε και βιβλίο πάνω στο όλο θέμα, το Inside Out: Escape from Pretoria Prison. Η υπόθεση τοποθετείται χρονικά το 1979, όταν ακόμη ήταν σε ισχύ το καθεστώς του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική. Σε εκείνο το μέρος, οι Tim Jenkin (Radcliffe) και Stephen Lee (Webber), δύο λευκοί θα βρεθούν φυλακισμένοι διότι μπαίνουν στην λίστα εκείνων που έχουν διασυνδέσεις με παράνομες οργανώσεις, και ειδικότερα με το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο. Κάποτε αποφασίζουν να σχεδιάσουν την απόδρασή τους από το ‘Robben Island’, ένα παράτολμο εγχείρημα που ωστόσο θα βγει υπέρ τους.

Παίζουν επίσης οι: Nathan Page, Stephen Hunter, Mark Leonard Winter, Jeanette Cronin και ο David Wilson.

Το Escape from Pretoria έχει οριστεί να διανεμηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: