Ο Simon Pegg επανέρχεται στο σύμπαν του ‘Mission: Impossible’ για το 7ο φιλμ

Και θα τον δούμε ξανά δίπλα στον Tom Cruise
21 Ιανουαρίου 2020 19:10
Ο Simon Pegg επανέρχεται στο σύμπαν του ‘Mission: Impossible’ για το 7ο φιλμ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Simon Pegg επανέρχεται στον κόσμο του Mission: Impossible, αφήνοντας να εννοηθεί μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα λάβει μέρος στο action κατασκοπευτικό φιλμ Mission: Impossible 7 του Christopher McQuarrie, όπου του cast βεβαίως ηγείται ο Tom Cruise (Top Gun: Maverick).

Συγκεκριμένα, μιλώντας για μία άλλη ταινία, το Lost Transmissions, ο Pegg δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω άλλο ένα sequel του ‘Mission: Impossible’ όπου θα συμμετάσχω του χρόνου».

Συνεπώς, θα επιστρέψει στον ρόλο του ‘Benji’, όπως τον είδαμε στο Mission: Impossible III του J.J. Abrams.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men movies, Tolkien), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Haley Atwell (Avengers: Endgame), Whigham, Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One) και ο Ving Rhames (Pulp Fiction).

Την παραγωγή των δύο νέων κινηματογραφικών εγχειρημάτων που ετοιμάζονται επιβλέπει η Paramount Pictures και η Skydance Media.

Το 7ο sequel του Mission: Impossible καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 23 Ιουλίου του 2021, ενώ το 8ο στις 5 Αυγούστου του 2022.