Tο μουσικό θέμα του ‘No Time To Die’ θα ακουστεί με την φωνή της Billie Eilish

Η τραγουδίστρια του “Bad Guy” μπαίνει στον κόσμο του 007
16 Ιανουαρίου 2020 07:05
Tο μουσικό θέμα του ‘No Time To Die’ θα ακουστεί με την φωνή της Billie Eilish

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι η pop καλλιτέχνης του hit “Bad Guy”, Billie Eilish θα συνθέσει και θα τραγουδήσει το μουσικό θέμα της επερχόμενης κατασκοπευτικής περιπέτειας του ‘James Bond’, No Time To Die την οποία σκηνοθετεί ο Cary Fukunaga (The Alienist, True Detective), με σταρ φυσικά τον Daniel Craig.

Έχοντας κλείσει τα δέκα οκτώ, είναι η πιο νεαρή μουσικός στην ιστορία του συγκεκριμένου κινηματογραφικού σύμπαντος που της ανατίθεται κάτι τέτοιο. Την επιμέλεια του εν λόγω κομματιού αναλαμβάνει η ίδια σε συνεργασία με τον αδερφό της. Ειδικά αυτήν την περίοδο η καριέρα της παραπάνω ερμηνεύτριας διαγράφεται πολύ λαμπρή κάτι που οπωσδήποτε μετράει έξτρα για το franchise των ταινιών James Bond ειδικά αν σκεφτεί κανείς δημοφιλή ονόματα του χώρου που έχουν συνεισφέρει στο εν λόγω κομμάτι κατά το παρελθόν όπως οι: Jack White και Alicia Keys (στο Quantum of Solace), Chris Cornell (στο Casino Royale), Adele (στο Skyfall) και Sam Smith (στο Spectre) κ.ά.

Το σενάριο του φρέσκου project της μεγάλης οθόνης επεξεργάστηκαν οι Neal Purvis, Robert Wade, και η Phoebe Waller-Bridge.

Εδώ βλέπουμε τον ‘James Bond’ να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση όμως η ηρεμία του δεν θα διαρκέσει για πολύ. Ο ‘Felix Leiter’ (Jeffrey Wright), ένας παλιός συνάδελφος από την CIA, ζητάει να τον βοηθήσει σε μία πολύ ιδιαίτερη υπόθεση με έναν μυστηριώδη και απρόβλεπτο άνδρα (Rami Malek) που έχει στην κατοχή του ένα πολύ επικίνδυνο τεχνολογικό μέσο.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Christoph Waltz, με νέες προσθήκες τους Malek, Lashana Lynch, και την Ana de Armas.

Το No Time to Die καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 8 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: