Το ‘Gretel & Hansel’ μας βάζει σε σκέψεις για τον μύθο των Αδελφών Γκριμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ, όπως και στη γνήσια εκδοχή του κρύβεται ένα μακάβριο σκοτάδι
14 Ιανουαρίου 2020 11:21
Το ‘Gretel & Hansel’ μας βάζει σε σκέψεις για τον μύθο των Αδελφών Γκριμ (ΒΙΝΤΕΟ)

H Orion Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την horror ταινία φαντασίας Gretel & Hansel του Oz/ Osgood Perkins, με τον Rob Hayes να αναλαμβάνει ως σεναριογράφος, ενώ η σταρ των πιο νέων φιλμ του It, Sophia Lillis, πρωταγωνιστεί και εδώ.

Η ιστορία των Αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στο σινεμά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, μιας και η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία μένει πιστή στο πρωτότυπο υλικό απ’ όπου προέρχεται το οποίο είχε γραφτεί με τέτοιον τρόπο ώστε να απευθύνεται σε ενήλικες.

Ένα νεαρό αγόρι και ένα κορίτσι, ο ‘Hansel’ (Samuel Leakey) και η ‘Gretel’ (Lillis) λοιπόν, μπαίνουν βαθιά στο δάσος, ψάχνοντας τροφή και στέγη αφότου διαπιστώνουν ότι οι γονείς τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για όλους τα αναγκαία. Τα δύο παιδιά όμως, βρίσκουν τυχαία το σπίτι μίας απίστευτα διαβολικής μάγισσας, της ‘Holda’ (Alice Krige) και αρχίζει γι’ αυτούς ένας τρομερός εφιάλτης.

Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Jessica De Gouw, Charles Babalola, Jessica De Gouw, Ian Kenny και ο Abdul Alshareef.

Το Gretel & Hansel έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: