Στο ‘Bad Boys for Life’ οι ‘Mike’ και ‘Marcus’ επιστρέφουν πιο μάχιμοι από ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Will Smith και ο Martin Lawrence είναι και πάλι έτοιμοι για τσίτα τα γκάζια!
13 Ιανουαρίου 2020 11:36
Στο ‘Bad Boys for Life’ οι ‘Mike’ και ‘Marcus’ επιστρέφουν πιο μάχιμοι από ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο βίντεο για το Bad Boys for Life των Adil El Arbi και Bilall Fallah, το 3ο sequel του διάσημου action κινηματογραφικού franchise, με το δίδυμο Will Smith και Martin Lawrence, να ξαναχτυπούν στους δρόμους του Miami με ένα καινούργιο φιλμ δράσης έπειτα από τις δύο πρώτες ταινίες που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί υποδυόμενοι αντίστοιχα τους ‘Mike Lowrey’ και ‘Marcus Burnett’. Οι γνώριμοι μπάτσοι του Μαϊάμι θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες γιατί και ο κόσμος το θέλει αλλά κυρίως γιατί μπορούν! Οι badass ντεντέκτιβ πρέπει να συλλάβουν έναν αμείλικτο εκτελεστή και μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον ‘Armando Armas’, και αναμένονται εκρηκτικά σκηνικά!

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Joe Pantoliano (The Sopranos), Theresa Randle (Spawn), Vanessa Hudgens (The Princess Switch), Alexander Ludwig (The Hunger Games), Charles Melton (Riverdale), Jacob Scipio (Hunter Killer), Paola Nuñez (The Son), και ο DJ Khaled.

Το Bad Boys for Life έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα: