Στο ‘Dragonheart Vengeance’ ξυπνάει ένας τρομερός δράκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Και γίνεται φίλος ενός νέου που θα εκδικηθεί τον χαμό των δικών του
11 Ιανουαρίου 2020 15:25
Στο ‘Dragonheart Vengeance’ ξυπνάει  ένας τρομερός δράκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ φαντασίας Dragonheart Vengeance του Ivan Silvestrini, το 5ο sequel του αντίστοιχου κινηματογραφικού franchise, με τους Matthew Feitshans και Patrick Read Johnson να υπογράφουν εδώ το σενάριο, ενώ κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν οι Joseph Millson, Jack Kane, Arturo Muselli και η Helena Bonham Carter.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Lukas’ (Kane) έναν νέο αγρότη ο οποίος χάνει τους αγαπημένους του σε μία άγρια επίθεση επιδρομέων στο χωριό του. Αποφασίζει λοιπόν, να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι όπου γνωρίζει ως συμμάχους έναν άφταστο ξιφομάχο, μισθοφόρο, τον ‘Darius’ (Millson), και ένα μαγικό θρυλικό πλάσμα, τον θηλυκό δράκο ‘Siveth’ (Bonham Carter).

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Carolina Carlsson, Tam Williams, Richard Ashton, Ross O'Hennessy και η Fabienne Piolini-Castle.

Το Dragonheart Vengeance καταφτάνει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: