Στο ‘Gretel & Hansel’ ζωντανεύει η πιο διάσημη ιστορία των Αδελφών Γκριμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως μέσα από μία ανατριχιαστικά πιστή version του καθεαυτού μύθου
10 Ιανουαρίου 2020 18:07
Στο ‘Gretel & Hansel’ ζωντανεύει η πιο διάσημη ιστορία των Αδελφών Γκριμ (ΒΙΝΤΕΟ)

H Orion Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το φιλμ τρόμου και φαντασίας Gretel & Hansel όπου την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Oz/ Osgood Perkins, με τον Rob Hayes να έχει επιμεληθεί το σενάριο και την πρωταγωνίστρια των πιο πρόσφατων ταινιών του It, Sophia Lillis, να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο και εδώ.

Έτσι, ο κλασικός μύθος των Αδελφών Γκριμ παίρνει σάρκα και οστά στο πανί της μεγάλης οθόνης, ίσως μέσα από την πιο πιστή κοντά στο πρωτότυπο έργο εκδοχή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι καθεαυτού ιστορίες των δύο παραπάνω παραμυθάδων γράφτηκαν για ενήλικες και έπειτα τροποποιήθηκε για τα παιδιά η εξιστόρησή τους με παραλλαγές.

Ένα νεαρό αγόρι και ένα κορίτσι, ο ‘Hansel’ (Samuel Leakey) και η ‘Gretel’ (Lillis) παίρνουν έναν δρόμο βαθιά μέσα στο δάσος, αναζητώντας τροφή και στέγη από τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι οι γονείς τους αδυνατούν να τα συντηρήσουν. Οι δύο μικροί ήρωες ωστόσο, ανακαλύπτουν το σπίτι μίας σατανικής μάγισσας, της ‘Holda’ (Alice Krige) και πέφτουν στην παγίδα ενός ανείπωτου κακού.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Jessica De Gouw, Charles Babalola, Jessica De Gouw, Ian Kenny και ο Abdul Alshareef.

Το Gretel & Hansel έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: