Στο ‘A Fall from Grace’ η Crystal Fox χάνει τον έλεγχο και φτάνει στον φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Bresha Webb να είναι η μόνη της ελπίδα να σωθεί από καταδίκη
06 Ιανουαρίου 2020 13:49
Στο ‘A Fall from Grace’ η Crystal Fox χάνει τον έλεγχο και φτάνει στον φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου A Fall from Grace, για το  οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Tyler Perry (Madea movies, Nobody’s Fool), με την Crystal Fox (Big Little Lies) να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Grace Waters’ (Crystal Fox), μία γυναίκα που ζει στην Virginia. Έχοντας πληγωθεί έπειτα από την απιστία του συζύγου της και τον χωρισμό τους, η ηρωίδα νιώθει ότι την έχει καταβάλει η ψυχοφθόρα αυτή κατάσταση και δεν βρίσκει πουθενά την χαρά. Ώσπου, έρχεται πιο κοντά με έναν άλλον άνδρα (Mehcad Brooks) που μπαίνει στη ζωή της. Μόλις όμως ανακύπτει νέα συνταρακτικά μυστικά που αφορούν τον τωρινό σύντροφό της, η ‘Grace’ χάνει κάθε έλεγχο και βγαίνει ίσως η πιο αμείλικτη πλευρά της που ούτε καν φανταζόταν ότι έχει, οδηγούμενη ακόμη και στον φόνο. Πλέον, έχοντας συντελεστεί η σύλληψή της, περιμένει την καταδίκη της, με μόνη της ελπίδα την ‘Jasmine Bryant’ (Bresha Webb), την δημόσια συνήγορο που αναλάβει υπόθεση για πρώτη φορά.

Το cast συμπληρώνουν: η υποψήφια για Emmy Phylicia Rashad (This Is Us, The Cosby Show, Creed franchise) και η υποψήφια για Όσκαρ, Cicely Tyson (Sounder, How to Get Away with Murder, The Help).

Το A Fall from Grace αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: