Στο ‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’ η Lana Condor έχει μία έξτρα αφιέρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ξεχωριστό υστερόγραφο που τα λέει όλα!
20 Δεκεμβρίου 2019 11:10
Στο ‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’ η Lana Condor έχει μία έξτρα αφιέρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το To All The Boys: P.S. I Still Love You του Michael Fimognari, την συνέχεια της ρομαντικής κωμωδίας ενηλικίωσης To All the Boys I've Loved Before, με την Lana Condor να επιστρέφει και πάλι ως η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας αυτής που εμπνέεται από το μυθιστόρημα “P.S. I Still Love You” (2015) της Jenny Han.

Η πλοκή εστιάζει φυσικά στην ‘Lara Jean’ (Condor), η οποία μαζί με τον αγαπημένο της, ‘Peter’ (Noah Centineo) από εκεί που προσποιούνταν ότι ήταν ζευγάρι πλέον έχουν γίνει στ’ αλήθεια. Ωστόσο, στο προσκήνιο εμφανίζεται ο παραλήπτης μίας από τις ερωτικές επιστολές που είχε στείλει και κάπως έτσι ξεκινούν νέα μπερδέματα!

 Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Janel Parrish, Anna Cathcart, Trezzo Mahoro, Madeleine Arthur, Emilija Baranac, Kelcey Mawema, Jordan Fisher, Ross Butler, Holland Taylor, Sarayu Blue, και ο John Corbett.

Το To All The Boys: P.S. I Still Love You αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 12 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: