Στο ‘The Woman in the Window’ η Amy Adams γίνεται η ηρωίδα του A.J. Finn (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ένα σκοτεινό μυστήριο ξεκινάει με κρυφές ματιές πίσω απ’ το παράθυρο
19 Δεκεμβρίου 2019 16:58
Στο ‘The Woman in the Window’ η Amy Adams γίνεται η ηρωίδα του A.J. Finn (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century FOX έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ The Woman in the Window του Joe Wright που εμπνέεται από το ομότιτλο μυθιστόρημα του A.J. Finn, με τον Tracy Letts να επεξεργάζεται την προσαρμογή του σεναρίου, την Amy Adams να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ ενώ δίπλα της παίζει και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Gary Oldman (Darkest Hour).

Ο βασικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από την ‘Anna Fox’ (Adams), μία παιδοψυχολόγο που αγωνίζεται να διαχειριστεί το σοβαρό  πρόβλημα αγοραφοβίας που έχει καθώς και την τάση της να παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή με αλκοόλ. Η γυναίκα καιρό τώρα δεν έχει εγκαταλείψει την κατοικία της. Εντούτοις, θα γίνει κατά λάθος μάρτυρας ενός φρικτού φόνου που σχετίζεται με μία νεοαφιχθείσα στην συνοικία της οικογένεια. Βέβαια, κανείς δεν δίνει βάση στα λεγόμενα της ‘Anna’, με την αστυνομία να αμφισβητεί όλα όσα ισχυρίζεται. Η ηρωίδα αρχίζει να βασανίζεται από την αμφιβολία, και παλεύει να ξεχωρίσει τί είναι πραγματικό και τί όχι, με τις ψυχικές της αντοχές να κλονίζονται μέρα με την μέρα με όσα έρχονται στην επιφάνεια.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Julianne Moore, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Liza Colón-Zayas, Mariah Bozeman, Fred Hechinger και η Diane Dehn. Την παραγωγή του project επιβλέπουν οι Scott Rudin και Eli Bush.

Το The Woman in the Window αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: