Στο ‘Emma’ η Anya Taylor-Joy ακολουθεί το δικό της δρόμο ενηλικίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η πολυαγαπημένη ηρωίδα της Jane Austen παίρνει πια σάρκα και οστά
19 Δεκεμβρίου 2019 07:37
Στο ‘Emma’ η Anya Taylor-Joy ακολουθεί το δικό της δρόμο ενηλικίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ατμοσφαιρικό ρομαντικό δράμα Emma, την κινηματογραφική εκδοχή του αντίστοιχου μυθιστορήματος της Jane Austen, εκδοθέν το 1815, με την Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Εδώ η Autumn de Wilde προχωρά στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, με την βραβευμένη με Man Booker Prize, Eleanor Catton να έχει επεξεργαστεί το σενάριο.

Η ταινία επικεντρώνεται στην ‘Emma Woodhouse’ (Taylor-Joy), μία ελκυστική, γεμάτη ενθουσιασμό δεσποινίδα από εύπορη οικογένεια που της αρέσει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο, παρά το ότι έχει καλή προαίρεση όσον αφορά τις πρωτοβουλίες που παίρνει για χάρη άλλων ανθρώπων, αυτό μάλλον δεν εξελίσσεται πάντα όπως το έχει κατά νου, καθώς άθελά της μπαίνει στα προσωπικά τους κυρίως με την ιδιότητα του διαμεσολαβητή που προωθεί συνοικέσια ώστε να ευνοήσει το να ευδοκιμήσει το ειδύλλιο για κάποιους. Οπότε μπαίνει σε μία περιπέτεια που θα την κάνει να ωριμάσει, να μάθει πράγματα για την ίδια και παρά τις όποιες αναποδιές να εμπεδώσει πώς είναι στ’ αλήθεια ο έρωτας.

Παίζουν ακόμη οι: Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson, Tanya Reynolds, και ο Connor Swindells.

Το Emma θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Focus Features στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: