Στο ‘The Sonata’ στα αυτιά μίας μουσικού φτάνουν οι νότες του τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάπως έτσι ηχεί το κάλεσμα του απόκοσμου
18 Δεκεμβρίου 2019 17:49
Στο ‘The Sonata’ στα αυτιά μίας μουσικού φτάνουν οι νότες του τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ υπερφυσικού τρόμου και μυστηρίου The Sonata για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Andrew Desmond επεξεργαζόμενος και το σενάριο μαζί με τον Arthur Morin.

Η πλοκή επικεντρώνεται σε μία νέα, πολλά υποσχόμενη βιολίστρια, την ‘Rose’ (Freya Tingley). Η ηρωίδα μετά τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα της, ενός καταξιωμένου συνθέτη, ξεκινά να ψάχνει ολοένα και πιο επίμονα διάφορα ανεξήγητα πράγματα για την προϊστορία του, με πολλά από αυτά να την αφήνουν άφωνη. Όταν επισκέπτεται την έπαυλή του που ανήκει σε εκείνη πλέον, διαπιστώνει τυχαία ότι ο γονιός της δούλευε πάνω σε ένα νέο κομμάτι με περίεργες παρτιτούρες-σύμβολα. Βαθμιαία όμως, με την βοήθεια του φίλου και ατζέντη της, ‘Charles’(Simon Abkarian), αποκρυπτογραφώντας τα, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν σκοτεινά μυστικά που αφορούν την οικογένειά της και μία διαβολική οντότητα έχει απελευθερωθεί καιρό τώρα βάζοντας τους αγαπημένους της σε κίνδυνο.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Rutger Hauer, James Faulkner, James Kermack, και ο Matt Barber.

Το The Sonata αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: