Γκάφα στη νέα ταινία του Ryan Reynolds τον δείχνει σε δύο μέρη ταυτόχρονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά είναι καλό να μη γίνονται
15 Δεκεμβρίου 2019 15:10
Γκάφα στη νέα ταινία του Ryan Reynolds τον δείχνει σε δύο μέρη ταυτόχρονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία “6 Underground” του Michael Bay με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds έκανε το ντεμπούτο της πριν λίγες ώρες στο Netflix. Το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick και Rhett Reese, ενώ εκτός από τον “Deadpool” πρωταγωνιστούν και οι Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Adria Arjona και Dave Franco.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ένας χρήστης στο reddit, έγινε αντιληπτή μια γκάφα του σκηνοθέτη που δεν κόπηκε στο τελικό μοντάζ. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Reynolds είχε ανεβάσει στο Instagram του ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας που έδειχνε με χιουμοριστικό τρόπο την «ηρεμία» που επικρατεί στο σετ, ενώ πίσω του γινόταν το «έλα να δεις!». Όπως θα δείτε και εσείς, εκείνος στηρίζεται σε έναν κόκκινο τοίχο καθώς μιλάει.

Η γκάφα, λοιπόν, είναι πως όταν γυρνούσε εκείνος το δικό του βίντεο, και τα γυρίσματα ήταν σε εξέλιξη φαίνεται πως κατά λάθος ο cameraman είχε στο πλάνο και εκείνον. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως τελικά αυτό το πλάνο κατέληξε στο τελικό προϊόν και μόλις βάλετε και εσείς την ταινία θα διαπιστώσετε στο βάθος τον Reynolds να μιλάει στους Instagram followers του, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και στη σκηνή της ταινίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία, αλλά και το βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#6Underground @netflix @michaelbay

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Sep 19, 2018 at 11:45am PDT

Το 6 Underground προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από το Netflix.