Η Marvel δε θέλει άλλες φασαρίες με τον Scorsese – Στα σκαριά συνάντηση Scorsese & Bob Iger

Θα δώσουν τα χέρια τελικά;
13 Δεκεμβρίου 2019 19:22
Η Marvel δε θέλει άλλες φασαρίες με τον Scorsese – Στα σκαριά συνάντηση Scorsese & Bob Iger

Μιλώντας στο γνωστό περιοδικό Time, ο CEO της Disney, Bob Iger, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Martin Scorsese. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος σκηνοθέτης που πρόσφατα μας χάρισε το The Irishman είχε παρομοιάσει τις ταινίες της Marvel με λούνα παρκ. Πέρα από αμέτρητες αντιδράσεις από fans, οι δηλώσεις αυτές σχολιάστηκαν και από πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως μεταξύ άλλων ο θρυλικός σκηνοθέτης του Godfather, Francis Ford Coppola.  

Συγκεκριμένα, ο Iger έκανε γνωστό πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν μέσω διαδικασιών για να κανονίσουν μια συνάντηση με τον Martin Scorsese. Το μεγάλο αφεντικό της Disney τόνισε για άλλη μια φορά πως τα σχόλια του Scorsese "δεν είναι δίκαια για τους ανθρώπους που δημιουργούν αυτές τις ταινίες”. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Αν ο Martin Scorsese θέλει να ασχολείται με την συζήτηση περί καλλιτεχνικού κινδύνου έχει κάθε δικαίωμα και τον στηρίζω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αυτό που κάνουμε εμείς δεν είναι τέχνη.

Οι άνθρωποι μου και οι άνθρωποι του Marty κανονίζουν μια συνάντηση.

Το τι ακριβώς θα προκύψει από αυτή τη συζήτηση παραμένει άγνωστο και για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες. Πάντως, με τη δύναμη που έχει η Marvel αυτή τη στιγμή (ο νοών νοείτω), δε θα πέσουμε από τα σύννεφα ακόμα και αν δούμε ταινία ηπερηρώων σκηνοθετημένη από τον Scorsese.