Ο Tarantino έχει σκεφτεί ήδη μερικές ιδέες για το Kill Bill Vol. 3

"Βρίσκεται στα χαρτιά"
11 Δεκεμβρίου 2019 09:54
Ο Tarantino έχει σκεφτεί ήδη μερικές ιδέες για το Kill Bill Vol. 3

Το Kill Bill franchise έκανε το ντεμπούτο του το 2003 με δημιουργό τον Quentin Tarantino και πρωταγωνίστρια την Uma Thurman. Παρόλο που κυκλοφόρησε και το Vol. 2, φαίνεται πως υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και το τρίτο κεφάλαιο. Μάλιστα, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη "στα χαρτιά".

Μετά τις πέντε υποψηφιότητες του Once Upon a Time… in Hollywood για πέντε Golden Globe, o Tarantino μίλησε στον Andy Cohen για τα επερχόμενα πλάνα του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Cohen του ζήτησε να μιλήσει για το Kill Bill franchise και το πολυπόθητο Vol. 3. Όπως απάντησε εκείνος, πριν λίγες ημέρες βρισκόταν σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο με την Uma Thurman και όπως μεταφέρει έχει κάποιες ιδέες για το Vol. 3. Συγκεκριμένα, πάντα με τα λεγόμενά του η ιστορία της Νύφης «The Bride» (Uma Thurman) έχει και κάτι τελευταίο να μας πει.

Έχω μια ιδέα για το τι θα έκανα στο Vol. 3. Αυτό ήταν το όλο θέμα, τι concept θα σκεφτόμουν. Τι συνέβη με τη νύφη και τι θέλω να κάνω.

Ωστόσο, ακόμη κι αν το Vol. 3 βρίσκεται στα χαρτιά, ο Tarantino ήδη ασχολείται με διάφορα άλλα πράγματα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον, όπως είναι πέντε επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς. Παρόλα αυτά, αν γίνει ποτέ το Kill Bill 3 είναι σίγουρα -τουλάχιστον- τρία χρόνια μακριά μας.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα από τη συνέντευξη. Εσείς τι πιστεύετε θα δούμε επιτέλους την πολυπόθητη συνέχεια; Πείτε μας στα σχόλια.