Στο ‘Line of Descent’ ξεκινά ένας μαφιόζικος πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Brendan Fraser, Abhay Deol, και τον Ronit Roy να βρίσκονται στη μέση
04 Δεκεμβρίου 2019 17:28
Στο ‘Line of Descent’ ξεκινά ένας μαφιόζικος πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Line of Descent (πρωτότυπος τιτλος: The Field) του Rohit Karn Batra ο οποίος επιχειρεί εν προκειμένω να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με τους Brendan Fraser, Abhay Deol, και τον Ronit Roy να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο Delhi και εστιάζει σε τρία αδέρφια που ανήκουν σε μία οικογένεια μαφιόζων. Οι άνδρες αυτοί θα κληθούν να φροντίσουν για το μέλλον της επιχείρησης που ξεκίνησε από τον πατέρα τους. Ωστόσο, ένας μυστικός (Deol) θα θελήσει να παρεισφρήσει κρυφά μέσα στον κόσμο τους και να μπει εμπόδιο σε ό,τι σχεδιάζουν από εδώ και πέρα. Στο μεταξύ, ένας αινιγματικός σύμμαχος (Fraser) πλησιάζει τους ήρωες και τους προτείνει να συνεργαστούν για να ανατρέψουν τα πλάνα του αντιπάλου τους. Όμως, είναι  άραγε αυτό που ισχυρίζεται ο νέος τους γνώριμος;

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Prem Chopra, Neeraj Kabi, Neeraj Kabi και ο Ali Haji.

Το Line of Descent αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: