Στο ‘Fantasy Island’ οι διακοπές σας δεν θα είναι παράδεισος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας το εγγυάται ο οικοδεσπότης σας!
02 Δεκεμβρίου 2019 17:00
Στο ‘Fantasy Island’ οι διακοπές σας δεν θα είναι παράδεισος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ Fantasy Island του Jeff Wadlow ο οποίος έχει επεξεργαστεί και το σενάριο μαζί με τους Jillian Jacobs και Chris Roach, ενώ οι Maggie Q, Michael Peña, Lucy Hale και η Portia Doubleday πρωταγωνιστούν εν προκειμένω.

Το έργο βασίζεται στην αντίστοιχη δημοφιλή σειρά του Gene Levitt που είχε μεγάλη θεαματικότητα το ’70 και επικεντρωνόταν σε ένα μυστηριώδες θέρετρο σε ένα νησί. Εκεί ο Κύριος Roarke (Michael Peña), ισχυρίζεται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ευχή των προσκεκλημένων του στο ερημικό αυτό, τουριστικό κατάλυμα. Εντούτοις, όταν τα όνειρά τους αρχίζουν να ζωντανεύουν, περισσότερο μοιάζουν με σωστό εφιάλτη. Δεν αργεί λοιπόν, η ώρα που οι καλεσμένοι του οικοδεσπότη χρειάζεται να βρουν λύση για το σκοτεινό αίνιγμα με το οποίο είναι συνδεδεμένο το μέρος αυτό ώστε να κατορθώσουν να ξεφύγουν.

Το cast συγκροτούν μεταξύ άλλων και οι: Jimmy O. Yang, Ryan Hansen, Michael Rooker, Charlotte McKinney, Parisa Fitz-Henley, και ο Austin Stowell.

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Blumhouse Productions.

Το Fantasy Island δρομολογήθηκε για τις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: