Στο 'Bombshell' το αφεντικό των Theron, Kidman και Robbie τα βρίσκει σκούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, οι τρεις τους συνέλαβαν ένα καλοστημένο πλάνο για αυτό
29 Νοεμβρίου 2019 19:25
Στο 'Bombshell' το αφεντικό των Theron, Kidman και Robbie τα βρίσκει σκούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα Bombshell του Jay Roach, με τον Charles Randolph να αναλαμβάνει ως σεναριογράφος, ενώ το βασικό cast απαρτίζουν οι βραβευμένες από την Ακαδημία, Charlize Theron (Monster) και Nicole Kidman (The Hours), και η υποψήφια για Όσκαρ, Margot Robbie (I,Tonya).

Η ταινία αντλεί υλικό από μία αληθινή ιστορία, αυτήν των Megyn Kelly (Theron), Gretchen Carlson (Kidman) και της Kayla Pospisil (Robbie), τριών γυναικών που εργάζονταν στο Fox News. Κάποτε οι ίδιες διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη στάση του διευθυντή του δικτύου, του Roger Ailes (John Lithgow) ο οποίος όλες τις εργαζόμενες εκεί τις μεταχειρίζεται με μία άκρως προκλητική και φαλλοκρατική λογική. Οι τρεις αυτές υπάλληλοι θα συνεργαστούν για να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους και να τον φέρουν προ των ευθυνών του.

Παίζουν επιπλέον οι: Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell, και η νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου, Allison Janney (I,Tonya).

To Bombshell έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 20 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: