Bombshell: Τρεις εργαζόμενες γυναίκες βάζουν σε εφαρμογή το «η ισχύς εν τη ενώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Και οι Theron, Kidman και Robbie διεκδικούν στη δουλειά τους τον σεβασμό που τις αξίζει
16 Οκτωβρίου 2019 11:43
Bombshell: Τρεις εργαζόμενες γυναίκες βάζουν σε εφαρμογή το «η ισχύς εν τη ενώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το βιογραφικό δράμα περιόδου Bombshell για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Jay Roach, με τον Charles Randolph να επιμελείται εδώ το σενάριο, ενώ του cast ηγούνται οι βραβευμένες από την Ακαδημία, Charlize Theron (Monster) και Nicole Kidman (The Hours), και η υποψήφια για Χρυσό Αγαλματίδιο, Margot Robbie (I,Tonya).

Το φιλμ αυτό που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα, επικεντρώνεται σε τρεις γυναίκες, την Megyn Kelly (Theron), την Gretchen Carlson (Kidman) και την Kayla Pospisil (Robbie) οι οποίες εργάζονται στο Fox News. Κάποια μέρα οι ηρωίδες εξεγείρονται ενάντια στην κεφαλή του δικτύου, τον Roger Ailes (John Lithgow) ο οποίος αντιμετωπίζει με άκρως καταπιεστικό και φαλλοκρατικό σκεπτικό όλες τις υπαλλήλους του. Όμως τώρα πια οι τρεις παραπάνω σύμμαχοι σκοπεύουν να ανατρέψουν όσα έχει επιβάλει και να αποκαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επιπλέον οι: Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell, και η νικήτρια Όσκαρ, Allison Janney (I,Tonya).

To Bombshell έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 20 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: