Στο ‘Ride Like a Girl’ η Teresa Palmer καλπάζει προς το όνειρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η ιστορία της Michelle Payne ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη
29 Νοεμβρίου 2019 19:14
Στο ‘Ride Like a Girl’ η Teresa Palmer καλπάζει προς το όνειρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα Ride Like a Girl της Rachel Griffiths, το σενάριο του οποίου υπογράφουν οι Andrew Knight και Elise McCredie, ενώ εδώ κεντρικό ρόλο αναλαμβάνουν η Teresa Palmer και ο Sam Neill.

Το εν λόγω έργο εμπνέεται από αληθινά γεγονότα που αφορούν την ζωή της Michelle Payne (Palmer), της πρώτης γυναίκας-αθλήτριας που κέρδισε το Melbourne Cup σε αγώνες ιππασίας το 2015. Ουσιαστικά, γίνεται μία αναδρομή στο παρελθόν του συγκεκριμένου προσώπου που από μικρή λαχταρούσε να συμμετάσχει και να νικήσει στην παραπάνω διοργάνωση. Η ίδια εγκατέλειψε το σχολείο στην ηλικία των 15 ετών για να ακολουθήσει το όνειρό της αυτό. Παρά λοιπόν, τον σοβαρό τραυματισμό που έχει αλλά και ύστερα ένα λεπτό οικογενειακό ζήτημα καταφέρνει να αγγίξει αυτό που ανέκαθεν επιθυμούσε, με την υποστήριξη του πατέρα της, Paddy (Neill), και του αδερφού της, Stevie.

Το cast του Ride Like a Girl συμπληρώνουν οι: Brooke Satchwell, Sullivan Stapleton, Magda Szubanski, Zara Zoe, Sophia Forrest και ο Shane Bourne.