The Call of the Wild: Ένας σκύλος με μεγάλη καρδιά ζει μία αξέχαστη περιπέτεια στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και παρέα με τον Harrison Ford κάνουν μοναδική διαδρομή σ’ εκείνα τα μέρη
21 Νοεμβρίου 2019 07:34
The Call of the Wild: Ένας σκύλος με μεγάλη καρδιά ζει μία αξέχαστη περιπέτεια στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη live-action CGI-animated περιπέτεια The Call of the Wild που αντλεί υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Jack London, εκδοθέν το 1903, αλλά και από την αντίστοιχη ταινία του 1935.

Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας εδώ κάθεται ο Chris Sanders, με τον Michael Green να υπογράφει το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Harrison Ford.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Buck’, ένα σκυλί διασταύρωσης Αγίου Βερνάρδου/ Σκωτσέζικου Κόλεϊ το οποίο κλέβει κάποιος από το σπίτι του στην Santa Clara, της California και το πουλάει σε μεταφορείς εμπορευμάτων στο Yukon την εποχή του Πυρετού του Χρυσού, κατά τη δεκαετία του 1890. Ο θαρραλέος αυτός σκύλος θα ζήσει ένα απίθανο ταξίδι μέσα στην άγρια φύση της Αλάσκας βρίσκοντας την ελευθερία του και τον δρόμο που θα τον οδηγήσει εκεί όπου ανήκει πραγματικά.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Karen Gillan, Dan Stevens, Karen Gillan, Omar Sy, Colin Woodell, Scott MacDonald, Cara Gee, και ο Bradley Whitford.

Το The Call of the Wild αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: