Trolls World Tour: Οι Anna Kendrick και Justin Timberlake βγαίνουν σε 2η Troll περιοδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως σε αυτή τη μουσική γιορτή ετοιμάζονται και άλλοι να κλέψουν την παράσταση!
19 Νοεμβρίου 2019 09:44
Trolls World Tour: Οι Anna Kendrick και Justin Timberlake βγαίνουν σε 2η Troll περιοδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Trolls World Tour της DreamWorks Animation, την κινηματογραφική συνέχεια του αρχικού επιτυχημένου φιλμ του 2016, με τους Walt Dohrn και David P. Smith να υπογράφουν την σκηνοθεσία, ενώ ως σεναριογράφοι αναλαμβάνουν οι Jonathan Aibel και Glenn Berger.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden, Jamie Dornan, Kelly Clarkson, Ozzy Osbourne, και ο νικητής Χρυσού Αγαλματιδίου, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Η υπόθεση εκτυλίσσεται τέσσερα χρόνια μετά τα τεκταινόμενα της πρώτης ιστορίας. Η ‘Poppy’ (Kendrick) και ο ‘Branch’ (Timberlake) διαπιστώνουν τυχαία ότι εκπροσωπούν μία από τις έξι διαφορετικές φυλές Trolls που είναι διασκορπισμένες σε διαφορετικές περιοχές, και λατρεύουν και από ένα ξεχωριστό είδος μουσικής: Pop, Funk, Classical, Techno, Country και Rock. Ωστόσο, θα μπουν σε περιπέτειες όταν η λάτρης των hard-rock κομματιών, ‘Queen Barb’ (Bloom), μαζί με τον πατέρα της, ‘King Thrash’ (Osbourne), θελήσουν να εξαφανίσουν οποιοδήποτε άλλο άκουσμα απ’ τον πλανήτη ώστε να επιβάλλουν την κυριαρχία των δικών τους τραγουδιών. Εντούτοις, οι ήρωες με την βοήθεια των φίλων τους θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν το παραπάνω σχέδιο και να ενώσουν όλα τα Trolls ώστε προστατέψουν κάθε μελωδία.

Το Trolls World Tour αναμένεται να διανεμηθεί από την Universal Pictures στις Η.Π.Α. στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: