Seberg: Η ιστορία της αξέχαστης σταρ Jean Seberg αναβιώνει μέσω της Kristen Stewart (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ακτιβιστική της δράση, και την δίωξή της από το FBI να έρχονται σε πρώτο πλάνο
15 Νοεμβρίου 2019 11:56
Seberg: Η ιστορία της αξέχαστης σταρ Jean Seberg αναβιώνει μέσω της Kristen Stewart (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο κοινωνικοπολιτικό θρίλερ-βιογραφικό δράμα Seberg του Benedict Andrews, το οποίο περιστρέφεται γύρω από την διάσημη πρωταγωνίστρια του Breathless, Jean Seberg, με την Kristen Stewart (Café Society, Still Alice, On the Road) να την ερμηνεύει εδώ.

Το έργο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τέλη της δεκαετίας του ’60, όπου η παραπάνω ξεχωριστή περσόνα του θεάματος στοχοποιήθηκε από το FBI μέσω του προγράμματος μυστικής παρακολούθησης COINTELPRO, λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων και του ειδυλλίου της με τον ακτιβιστή Hakim Jamal, τον οποίο ενσαρκώνει εν προκειμένω ο Anthony Mackie (Captain America movies, Avengers films, Detroit).

Το σενάριο του εν λόγω φιλμ που έκανε διεθνές άνοιγμα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, υπογράφουν οι Joe Shrapnel και Anna Waterhouse.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Zazie Beetz (Joker, Deadpool), Jack O'Connell, Margaret Qualley, και ο Vince Vaughn.

Το Seberg έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί από την Amazon Studios σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Universal Pictures στις 3 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: