Το κινηματογραφικό reboot του ‘Fantasy Island’ αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φράση «πρόσεχε τί εύχεσαι!» αποκτά νόημα σε αυτό το νησί
12 Νοεμβρίου 2019 11:38
Το κινηματογραφικό reboot του ‘Fantasy Island’ αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ υπερφυσικού τρόμου Fantasy Island για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Jeff Wadlow, επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τους Jillian Jacobs και Chris Roach, ενώ οι Maggie Q, Michael Peña, Lucy Hale και η Portia Doubleday ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η όλη πλοκή εμπνέεται από το ομώνυμο διάσημο σόου του Gene Levitt που σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατά την δεκαετία του 1970 για ένα μαγικό θέρετρο σε ένα νησί. Εκεί ο αινιγματικός Κύριος Roarke (Michael Peña), ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει απτή πραγματικότητα τα όνειρα των τυχερών καλεσμένων του στο απομονωμένο αυτό, γραφικό μέρος. Ωστόσο, μόλις οι πιο κρυφές τους επιθυμίες ξεκινούν να ζωντανεύουν, παίρνουν την μορφή εφιάλτη, και σύντομα οι προσκεκλημένοι του οικοδεσπότη πρέπει να λύσουν το μυστήριο που περιβάλλει τον τόπο αυτόν ώστε να μπορέσουν να αποδράσουν.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jimmy O. Yang, Ryan Hansen, Michael Rooker, Charlotte McKinney, Parisa Fitz-Henley, και ο Austin Stowell.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Blumhouse Productions.

Το Fantasy Island αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Sony Pictures Entertainment στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: