The Invisible Man: Ένας αόρατος εχθρός καταδιώκει ανελέητα την Elisabeth Moss (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σταρ του ‘The Handmaid's Tale’ πρέπει να παλέψει σκληρά για την επιβίωσή της
11 Νοεμβρίου 2019 18:17
The Invisible Man: Ένας αόρατος εχθρός καταδιώκει ανελέητα την Elisabeth Moss (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου The Invisible Man του Leigh Whannell, το οποίο εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του H. G. Wells και την αντίστοιχη ταινία του 1933, με την πρωταγωνίστρια του The Handmaid's Tale, Elisabeth Moss (Us, Light of My Life) να ηγείται του cast εδώ.

Η όλη πλοκή εστιάζει στη ‘Cecilia Kass’ (Moss) η οποία καιρό τώρα υπομένει την βίαιη και τοξική συμπεριφορά του συντρόφου της, ενός εύπορου και καταξιωμένου επιστήμονα εν ονόματι ‘Adrian Griffin’ (Oliver Jackson-Cohen). Κάποτε στην μέση της νύχτας φεύγει κρυφά από το σπίτι με την βοήθεια της αδερφής της (Harriet Dyer), του παιδικού τους φίλου (Aldis Hodge) και της έφηβης κόρης του (Storm Reid).

Όταν όμως ο πρώην της διαπράττει αυτοχειρία, η ηρωίδα κληρονομεί ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, και υποψιάζεται ότι ο θάνατός του πιθανόν να είναι στημένος. Συν τοις άλλοις, την εντύπωση της αυτή ενισχύει μία σειρά από περίεργα συμπωματικά γεγονότα που αποδεικνύονται πολύ επικίνδυνα τόσο για εκείνη όσο και για τους οικείους της, με την ‘Cecilia’ να φλερτάρει σταδιακά με την αγνή παράνοια καθώς πασχίζει να πείσει τους γύρω της ότι την κυνηγάει κάποιος που κανείς δεν μπορεί να τον δει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Amali Golden, Sam Smith, Anthony Brandon Wong και ο Benedict Hardie.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται η Goalpost Pictures Australia, η Blumhouse Productions, και η Nervous Tick.

Το The Invisible Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: