Re:Born | Μπορεί άραγε να ξεφύγει κανείς από μία προϊστορία γεμάτη βία; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Tak Sakaguchi θα αφήσει να βγει ξανά από μέσα του ένας καταστροφικός θυμός
06 Νοεμβρίου 2019 09:56
Re:Born | Μπορεί άραγε να ξεφύγει κανείς από μία προϊστορία γεμάτη βία; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Re:Born για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Yûji Shimomura, με τους Tak Sakaguchi, Yura Kondo, και Takumi Saitoh ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Toshiro’, έναν πρώην στρατιωτικό των ειδικών δυνάμεων ο οποίος από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση διάγει μία ήσυχη ζωή σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Ιαπωνίας. Ωστόσο, ο άνδρας αυτός δεν έχει κατορθώσει να απαλλαγεί από φαντάσματα του παρελθόντος και τις βίαιες παρορμήσεις του από τότε που υπηρέτησε ως μέλος της αφρόκρεμας των πιο σκληροτράχηλων μαχητών. Μόλις επανέλθει στο προσκήνιο ο τότε αρχηγός του, ο μυστηριώδης ‘Phantom’, η εκδίκηση θα ξυπνήσει εντός του ήρωα. Δεν θα αργήσει λοιπόν, η ώρα που ο ‘Toshiro’ θα εξαπολύσει την οργή του απέναντι σε μία ομάδα φονικών εκτελεστών.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Masaya Kato, Mariko Shinoda, Hitomi Hasebe, Masanori Mimoto, Hiroko Yashiki, Makoto Sakaguchi και ο Orson Mochizuki.

Το Re:Born έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 7 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

             

Tags: