Last Christmas: Η Emilia Clarke γίνεται αθεράπευτα ρομαντική φέτος τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και παρασύρει στο όλο κλίμα και τον Henry Golding
31 Οκτωβρίου 2019 07:49
Last Christmas: Η Emilia Clarke γίνεται αθεράπευτα ρομαντική φέτος τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την επερχόμενη αισθηματική-εορταστική κωμωδία Last Christmas του Paul Feig, με τους Bryony Kimmings και Emma Thompson να έχουν επεξεργαστεί το σενάριο, ενώ του cast ηγούνται η Emilia Clarke (Game of Thrones) και ο Henry Golding (Crazy Rich Asians).

Το φιλμ επικεντρώνεται σε μία κοπέλα, την ‘Kate’ (Clarke) η οποία είναι αρκετά αυθόρμητη ως προς τις επιλογές που κάνει στη ζωή της ακόμη και στο κομμάτι των σχέσεων. Κάποτε λόγω οικονομικής στενότητας, και με τα Χριστούγεννα να κοντοζυγώνουν, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς θα δεχτεί τελικά να δουλέψει ως ξωτικό-βοηθό του Άι Βασίλη στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς της στο Λονδίνο. Μέσω της καινούργιας αυτής απασχόλησης αναπάντεχα θα κάνει μία γνωριμία με τον ‘Tom’ (Golding). Και παρά το ότι σε πρώτο στάδιο όλα μεταξύ τους δείχνουν να κυλούν ομαλά, δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της η πρώτη ατυχία, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην επικοινωνία τους αλλά και στην καθημερινότητα της ηρωίδας που θα ζήσει πολλά αστεία και απίστευτα σκηνικά.

Παίζουν ακόμη οι: Michelle Yeoh, Emma Thompson, Patti LuPone, Ingrid Oliver, Sue Perkins και η Lydia Leonard.

Το Last Christmas έχει προγραμματιστεί να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: