The Grudge: Το κακό επιστρέφει και η κατάρα του πέφτει σε μία μητέρα και τον γιο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εκδικητικό πνεύμα απελευθερώνεται και δεν θα ησυχάσει αν δεν τους βλάψει
29 Οκτωβρίου 2019 10:51
The Grudge: Το κακό επιστρέφει και η κατάρα του πέφτει σε μία μητέρα και τον γιο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μεταφυσικού τρόμου The Grudge του Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother), το 4ο sequel του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise, με σεναριογράφους τον ίδιο τον Pesce και τον Jeff Buhler, ενώ η Andrea Riseborough πρωταγωνιστεί εδώ.

Η όλη πλοκή τοποθετείται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με την αντίστοιχη ταινία του 2004, αντλώντας έμπνευση φυσικά και από την διάσημη ιαπωνική μυθοπλασία της μεγάλης οθόνης. Έτσι, ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία ανύπαντρη μητέρα και επιθεωρητή εν ονόματι ‘Muldoon’ (Riseborough). Η ηρωίδα διαπιστώνει ότι ένα επαρχιακό σπίτι στοιχειώνεται από την βαριά κατάρα μίας μοχθηρής οντότητας, και πως αν τολμήσει να διαβεί κάποιος το κατώφλι αυτής της κατοικίας θα έχει έναν επώδυνο θάνατο. Η γυναίκα καλείται πλέον να σώσει τον γιο της και τον εαυτό της από την σκοτεινή αυτήν παρουσία που έχει βαλθεί να τους οδηγήσει στον χαμό τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye, Jacki Weaver και ο William Sadler.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Sam Raimi, Robert Tapert, και ο Takashige Ichise.

Το The Grudge αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Sony Pictures Entertainment στις 3 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: