Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Επιτέλους! Πρώτες πληροφορίες για την επιστροφή τους

Αβέβαιο αν θα δούμε ξανά ως πρωταγωνιστή τον Johnny Depp
26 Οκτωβρίου 2019 11:57
Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Επιτέλους! Πρώτες πληροφορίες για την επιστροφή τους

Η Disney ύστερα από τα απανωτά reboots που έχει ήδη ανακοινώσει, όπως το Home Alone, αλλά και τον Αστυνόμο Σαΐνη, όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να αναστήσει και τους Πειρατές της Καραϊβικής, αντί να φέρει την πολυπόθητη έκτη ταινία. Το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales κατέφθασε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017, σημειώνοντας μια εξαιρετική πορεία με πάνω από $800 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Αν θυμάστε καλά, πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες πως η Disney ετοιμάζει reboot για τους Πειρατές της Καραϊβικής από τους σεναριογράφους Rhett Reese και Paul Wernick, υπεύθυνοι για τα Deadpool και Deadpool 2.

Τώρα, μια νέα πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας που φέρνει ξανά στο προσκήνιο αυτές της φήμες. Όπως μεταφέρει το εξαιρετικά έμπιστο Hollywood Reporter, ο δημιουργός της σειράς Chernobyl του HBO, Craig Mazin, πρόκειται να αναλάβει το reboot της ταινίας  σε συνεργασία με τον Ted Elliot, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο στις τέσσερις πρώτες ταινίες των Πειρατών. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι το cast και το αν ο Johnny Depp θα επιστρέψει για να υποδυθεί για άλλη μια φορά τον αγαπημένο πολλών πειρατή.

Πως σας φαίνεται η απόφαση της Disney να προχωρήσει σε reboot του franchise και όχι να δουλέψει πάνω στην έκτη ταινία; Πείτε μας στα σχόλια.