The Report: Ο Adam Driver βάζει σκοπό να ξεσκεπάσει ένα ένοχο μυστικό της CIA (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα κάνει τα πάντα για να ρίξει φως σε μία αδικία που επίτηδες αποσιωπήθηκε
16 Οκτωβρίου 2019 11:30
The Report: Ο Adam Driver βάζει σκοπό να ξεσκεπάσει ένα ένοχο μυστικό της CIA (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα The Report για το οποίο την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Scott Z. Burns, επεξεργαζόμενος και το σενάριο, με τον Adam Driver να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Η πλοκή του φιλμ εστιάζει στον Daniel J. Jones (Driver), αντιπρόσωπο της γερουσίας και της Επιτροπής Νομοθεσίας στις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των Η.Π.Α. Κάποτε ο προϊστάμενός του τον επιφορτίζει με το έργο να ξεκινήσει να ερευνά μία υπόθεση που αφορά ανθρώπους οι οποίοι έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν ως ύποπτοι από την CIA και υπέμειναν φρικτά βασανιστήρια καθ΄ όλη την διάρκεια της κράτησής τους.

Ο ήρωας λοιπόν, θα αναζητήσει στοιχεία για αυτά τα κρούσματα βίαιης μεταχείρισης και εξευτελισμού που μέχρι τότε είχαν μείνει κρυφά. Και στην συγκεκριμένη του προσπάθεια, ο Daniel θα έχει απέναντί του τόσο την CIA όσο και τον Λευκό Οίκο που δεν θέλουν με τίποτα να γίνει κάτι τέτοιο γνωστό στην κοινή γνώμη.

Το υπόλοιπο επιτελείο συγκροτούν επίσης οι: Annette Bening, Ted Levine, Michael C. Hall, Tim Blake Nelson, Corey Stoll, Maura Tierney και ο Jon Hamm.

Έχοντας προβληθεί ήδη και στο Sundance Film Festival, το The Report έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες από το Amazon Studios στις 15 Νοεμβρίου του 2019, πριν γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα Amazon Prime Video στις 29 του ίδιου μήνα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: