Mickey and the Bear: Μία νεαρή αναγκάζεται να ωριμάσει πιο νωρίς και να σκληραγωγηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως πιστή στα θέλω της, ξεκινάει το δικό της ταξίδι εμπειριών και αυτοανακάλυψης
15 Οκτωβρίου 2019 10:54
Mickey and the Bear: Μία νεαρή αναγκάζεται να ωριμάσει πιο νωρίς και να σκληραγωγηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Mickey and the Bear, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε η Annabelle Attanasio, παραδίδοντάς μας την πρώτη της δουλειά ως δημιουργός ταινιών, με τους Camila Morrone και James Badge Dale να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην πόλη Anaconda, της Montana, εστιάζοντας στην ‘Mickey Peck’ (Morrone), μία έφηβη με ισχυρή θέληση, που παλεύει να τα βγάλει πέρα στην επαρχία όπου ζει αλλά και να διαχειριστεί την όχι και τόσο λειτουργική σχέση που έχει με τον πατέρα της, ‘Hank’ (Badge), έναν βετεράνο στρατιωτικό, που είναι εθισμένος στο αλκοόλ. Η κοπέλα, παρά το νεαρό της ηλικίας έχει αναλάβει την φροντίδα αυτού αλλά και του νοικοκυριού τους, επωμιζόμενη σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τα οικογενειακά τους βάρη και διάφορες άλλες υποχρεώσεις. Η ηρωίδα όμως λαχταρά να βρει ποια πραγματικά είναι και να γευτεί επιτέλους την ελευθερία της όπως και όλοι οι συνομήλικοί της όντας όμως αποφασισμένη να κρατήσει το τιμόνι του σπιτιού της με τους δικούς της κανόνες.

Το υπόλοιπο cast συναπαρτίζουν οι: Calvin Demba, Ben Rosenfield, James Badge Dale, και η Rebecca Henderson.

To Mickey and the Bear έχοντας πραγματοποιήσει ήδη ένα επιτυχημένο πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ South by Southwest, πλέον αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 13 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: