The Song of Names: Μία αληθινή φιλία γεννιέται μεταξύ δύο παιδιών μέσα στην Κατοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η αντοχή της θα δοκιμαστεί από τον χρόνο, τον πόλεμο και την ίδια την ζωή
15 Οκτωβρίου 2019 11:06
The Song of Names: Μία αληθινή φιλία γεννιέται μεταξύ δύο παιδιών μέσα στην Κατοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό δράμα The Song of Names του François Girard (The Red Violin, Boy Choir, Hochelaga, Land of Souls) το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Jeffrey Caine (The Constant Gardener, GoldenEye) αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Norman Lebrecht, ενώ οι Tim Roth και Clive Owen αναλαμβάνουν κεντρικές ερμηνείες εδώ.

Η όλη πλοκή αφορά το χρονικό μίας απίθανης φιλίας ανάμεσα σε δύο αγόρια, τον ‘Martin’ (Jonah Hauer-King) και τον ‘Dovidi’ (Gerran Howell) με το θέμα της προδοσίας, της λύτρωσης και της συγχώρεσης να είναι κυρίαρχο εν προκειμένω, και μάλιστα φιλτραρισμένο μέσα από το βίωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στον πυρήνα όλου αυτού βρίσκεται η δύναμη της μουσικής να εμπνέει, να εξευγενίζει, να απαλύνει τον πόνο και να τον θεραπεύει. Η ιστορία των ηρώων εκτείνεται σε βάθος σχεδόν πέντε δεκαετιών, με τους δυο τους, ενήλικοι πια (Roth, Owen) και σε διαφορετικές ηπείρους, να αναζητούν ο ένας τον άλλον από τότε που οι δρόμοι τους χώρισαν όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Catherine McCormack, Saul Rubinek, Richard Bremmer, Misha Handley, Luke Doyle, και ο Eddie Izzard.

To The Song of Names αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: