Ragnarok: Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε έναν σκανδιναβικό μύθο για την Αποκάλυψη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσδεθείτε γιατί φεύγουμε για Νορβηγία και αναμένονται κοσμοϊστορικά γεγονότα!
22 Νοεμβρίου 2019 09:25
Ragnarok: Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε έναν σκανδιναβικό μύθο για την Αποκάλυψη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο sci-fi δράμα ενηλικίωσης Ragnarok με έντονα στοιχεία και από την σκανδιναβική μυθολογία, ενώ εδώ καθήκοντα δημιουργού, σεναριογράφου και εξωτερικού παραγωγού επωμίζεται ο Adam Price (Borgen).

Εν προκειμένω, οι David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø και ο Herman Tømmeraas αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην μικρή φανταστική πόλη ‘Edda’, και εστιάζει στους κατοίκους της, με αρκετούς από αυτούς να κρύβουν πολλά περισσότερα απ’ όσα ισχυρίζονται ότι είναι. Καθώς η κλιματική αλλαγή χειροτερεύει, οι παγετώνες λιώνουν πολύ πιο γρήγορα απ΄ όσο υπολόγιζαν στην αρχή οι επιστήμονες, με τους χειμώνες να μην θυμίζουν καν την φυσιολογική μορφή που είχαν κάποτε. Πλέον, η θερμοκρασία ανεβαίνει ανεξέλεγκτα, και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν την περιοχή. Μία παρέα εφήβων αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι οι σφοδρές αυτές αλλαγές που εξαπλώνονται σταδιακά σε όλον στον πλανήτη, ίσως να μην οφείλονται μόνο στην οικολογική καταστροφή. Ίσως και να συνιστούν προάγγελο για έναν Αρμαγεδδώνα, ένα Ragnarök.

Το εν λόγω project που είναι συμπαραγωγή του γνωστού streaming δικτύου και της SAM Productions, αναπτύσσεται συνολικά μέσα από έξι επεισόδια.

Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν και οι Meta Louise Foldager Sørensen (Melancholia), Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons), Emilie Lebech Kaae και ο σκηνοθέτης Mogens Hagedorn.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist και ο Gísli Örn Garðarsson.

Το Ragnarok αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 31η Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: