Η ‘Λαίδη και ο Αλήτης’ ζωντανεύουν μέσω των Tessa Thompson και Justin Theroux (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το κλασικό παραμύθι της Disney αναγεννιέται στο σινεμά
15 Οκτωβρίου 2019 10:46
Η ‘Λαίδη και ο Αλήτης’ ζωντανεύουν μέσω των Tessa Thompson και Justin Theroux (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο live-action/CG κινηματογραφικό remake της κλασικής ταινίας της Disney, Lady and the Tramp, με τον Charlie Bean (Lego Ninjago) να επιμελείται εδώ την σκηνοθεσία και με τους Andrew Bujalski και Kari Granlund να επεξεργάζονται το σενάριο.

Εν προκειμένω, ο Justin Theroux, ο διάσημος πρωταγωνιστής του The Leftovers, δίνει την φωνή του στον ‘Αλήτη’, τον αδέσποτο περιπετειώδη σκύλο που γοητεύεται από το χαριτωμένο θηλυκό cocker spaniel, την ‘Λαίδη’, που το έχει σκάσει από το σπίτι της, με την Tessa Thompson να ερμηνεύει την συγκεκριμένη φιγούρα.

Η διάσημη μυθοπλασία κινουμένων σχεδίων του 1955, μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες μικρών και μεγάλων έχει ξανά την τιμητική της, αυτή τη φορά όμως μέσα από μία πιο σύγχρονη και ζωντανή αφήγηση. Άραγε θα δούμε και πάλι στη μεγάλη οθόνη την χαρακτηριστική ρομαντική σκηνή με την μακαρονάδα spaghetti κάτω από το σεληνόφως, υπό τις μελωδίες του Bella Notte;!

Στο cast του φιλμ ανήκει και η Ashley Jensen (Extras) που υποδύεται το σκωτσέζικο terrier ‘Jackie’, ενώ ακολουθεί και ένα πλήθος γνωστών ονομάτων από τον χώρο του θεάματος όπως οι: Sam Elliott, Benedict Wong, Ken Jeong, F. Murray Abraham και η Janelle Monáe.

Το Lady and the Tramp θα προβληθεί στην digital streaming υπηρεσία της Disney, Disney +, στις 12 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: