Ούτε ο Αστυνόμος Σαΐνης δε θα γλιτώσει από τα reboot της Disney

Πρόβλημα; Πρόβλημα;
05 Οκτωβρίου 2019 12:23
Ούτε ο Αστυνόμος Σαΐνης δε θα γλιτώσει από τα reboot της Disney

Λίγες μέρες αφότου μάθαμε πως το νέο "Μόνος στο Σπίτι" βρήκε τον σκηνοθέτη του, έρχεται η είδηση ενός ακόμη reboot δια χειρός Disney. Μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR, μαθαίνουμε πως ο θρυλικός Αστυνόμος Σαΐνης θα επιστρέψει.

Όχι όμως στην κλασική καρτούν μορφή που λατρεύτηκε τη δεκαετία του '80 και ειδικά εδώ στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά με μια καινούργια live-action ταινία. Το σενάριό της έχουν αναλάβει οι Mikey Day και Streeter Seidel, που αποτελούν σεναριογράφοι της γνωστής αμερικάνικης εκπομπής Saturday Night Live

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Dan Lin και Jonathan Eirich, που είναι υπεύθυνοι για την τεράστια επιτυχία του remake του Aladdin, που έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο στο box office. 

Βέβαια να θυμηθούμε πως το 1999 και πάλι η Disney, είχε κυκλοφορήσει μια live-action ταινία με τον Matthew Broderick στο ρόλο του Inspector Gadget, η οποία δεν ήταν καμιά μεγάλη επιτυχία καθώς έβγαλε παγκοσμίως $134 εκ. δολάρια με ένα budget των $90 εκατομμυρίων. 

Τελευταία, ο "Σαΐνης" φιλοξενούνταν σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix. Ακόμη δεν ξέρουμε εαν στις προθέσεις τις Disney είναι να κυκλοφορήσει η ταινία του Αστυνόμου Σαΐνη στις αίθουσες ή το Disney+, αν και το τελευταίο φαντάζει πιθανότερο.  

Tags: