To trailer του "6 Underground" έχει Ryan Reynolds και χαοτική δράση αλά Michael Bay

Στη νέα καταιγιστική ταινία δράσης που έρχεται στο Netflix
01 Οκτωβρίου 2019 19:42
To trailer του "6 Underground" έχει Ryan Reynolds και χαοτική δράση αλά Michael Bay

Σας είχαμε ενημερώσει πως εδώ και καιρό το Netflix θα συνεργαζόταν με τους Michael Bay και Ryan Reynolds για μια μεγάλου budget ταινία δράσης και ήρθε η ώρα της αποκάλυψής της. Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο trailer του 6 Underground και η πρώτη ματιά μας δίνει μια χορταστική δόση αδρεναλίνης και χαοτικής "Bayhem" δράσης δια χειρός του ειδικού των εκρήξεων και σκηνοθέτη των Transformers ταινιών. 

Η πλοκή της ταινίας που υπογράφουν οι σεναριογράφοι των Deadpool και Deadpool 2, Paul Wernick και Rhett Reese, θέλει έξι δισεκατομμυριούχους από όλον τον κόσμο να στήνουν τον θανατό τους, οδηγούμενοι από την επιθυμία τους να αλλάξουν το μέλλον, διαγράφοντας το παρελθόν τους. Ένα νέο είδος ηρώων αναδύεται και με αρχηγό τον Ryan Reynolds η ομάδα των έξι "εκδικητών" έχει έναν και μόνο σκοπό: να τους θυμάται ο κόσμος για το καλό που έκαναν. 

Μαζί με τον Reynolds συμπρωταγωνιστούν οι: Dave Franco (Neighbors), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), και Corey Hawkins (BlackKklansman)

Σε συμπαραγωγή με την Skydance Media αποτελεί μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του streaming κολοσσού με budget που ξεπερνά τα $125 εκατομμύρια. 

To 6 Underground θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix