Το νέο trailer του The Irishman είναι εδώ σε όλο του το γκανγκστερικό μεγαλείο  

Το έπος του Martin Scorsese έρχεται στις 27/11 στο Νetflix

Το νέο trailer του The Irishman είναι εδώ σε όλο του το γκανγκστερικό μεγαλείο

Το Netflix συνεχίζει την έντονη προώθηση του The Irishman, της νέας ταινίας του θρυλικού Martin Scorsese και έδωσε το νέο, επίσημο trailer στη δημοσιότητα. To επερχόμενο γκαγνκστερικό έπος φέρνει αρκετά στο Goodfellas και το Casino του ίδιου σκηνοθέτη και ενώνει για πρώτη φορά στο ίδιο κάδρο τα ιερά τέρατα των Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci.

Μαζί με το trailer δόθηκαν στη δημοσιότητα και μερικά στιγμιότυπα που απεικονίζουν τον "Ιρλανδό" Frank Sheeran του De Niro σε διάφορες φάσεις της ζωής του. Ένα επίτευγμα που επιτυγχάνεται χάρη στην αντιγηραντική (De-aging CGI) τεχνολογία, την οποία έχουμε δει πρόσφατα σε ταινίες όπως τα Rogue One, Ant-Man και Avengers: Endgame

Μαζί με την ιερή τριάδα το cast συμπληρώνουν επίσης μεγάλα ονόματα όπως οι: Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, και Marin Ireland.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της de-aging CGI τεχνολογίας, πρόκεται για την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix που κόστισε κοντά στα $159 εκατομμύρια δολάρια. 

Το The Irishman θα προβληθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες από τη 1η Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix