O αρχιτέκτονας του MCU, Kevin Feige, ετοιμάζει μια νέα Star Wars ταινία

Ο Kevin Feige θα ταξιδέψει σε μακρινούς γαλαξίες
26 Σεπτεμβρίου 2019 10:56
O αρχιτέκτονας του MCU, Kevin Feige, ετοιμάζει μια νέα Star Wars ταινία

Είναι ο αρχιτέκτοντας του MCU, έχοντας πάρει από το χεράκι τη Marvel Studios, μετατρέποντάς την σε ένα νομισματοκοπείο για την Disney. Μπορεί να υπήρξαν στραβοπατήματα στην πορεία όμως η πορεία του Kevin Feige στο τιμόνι των ταινιών της Marvel είναι βαμμένη με χρυσά γράμματα. 

Αν και δεν κατάφερε να προσθέσει στο πρόγραμμά του την διαχείριση του Spider-Man μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Disney και Sony, ο αρχιτέκτοντας του MCU, φαίνεται πως θα αναλάβει και το άλλο κολοσσιαίο franchise της Disney. 

Το ρεπορτάζ του THR αναφέρει πως ο Feige αναπτύσσει μια ολοκαίνουργια Star Wars ταινία και ήδη έχει βάλει στο μάτι ένα μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ για να παίξει έναν συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή. Ο Feige μαζί με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilms, θα αναλάβουν μαζί την παραγωγή της ταινίας. 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Walt Disney Studios, Alan Horn:

...Με την ολοκλήρωση του Skywalker Saga, η Kathy θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στην ιστορία των Star Wars και την αφήγησή τους και γνωρίζοντας πόσο ένθερμος fan είναι ο Kevin, έβγαζε νόημα να βάλουμε αυτούς τους δύο παραγωγούς να δουλέψουν μαζί σε μια Star Wars ταινία. 

Αυτή η κίνηση ίσως και να αποτελεί προάγγελο μεγαλύτερων εξελίξεων στην Lucasfilm, μιας και ακούγεται καιρό πως η Kennedy θα αντικατασταθεί. Ο χειρισμός του Star Wars franchise δεν ήταν ο ιδανικότερος με τις αμφιλεγόμενες αντιδράσεις που είχε το The Last Jedi αλλά και την εμπορική αποτυχία του SOLO: A Star Wars Story μερικούς μήνες μετά. 

Οι πηγές της Disney αναφέρουν πως δεν υπάρχουν σκέψεις περί αντικατάστασης της Kathleen Kennedy, ωστόσο το συμβόλαιό της πρόκειται να λήξει το 2021 και μένει να δουμε εάν θα ανανεωθεί.