Uncut Gems: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Adam Sandler που όλοι μιλούν για αυτή

Το φιλμ των αδερφών Safdie που κοιτάζει τα Oscars
25 Σεπτεμβρίου 2019 07:54
Uncut Gems: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Adam Sandler που όλοι μιλούν για αυτή

Όλοι όσοι την έχουν δει μιλούν για τη νέα δραματική ταινία του Adam Sandler, η οποία μάλιστα μπαίνει δυναμικά στην κούρσα των Oscars, καθώς ήδη το Metascore της βρίσκεται στο 88. Ο λόγος για το Uncut Gems σε σκηνοθεσία των αδερφών Safdie, στο οποίο ο Sandler ακονίζει την δραματική του πλευρά με ξεχωριστό τρόπο και υποδύεται έναν Εβραίο επιχειρηματία διαμαντιών στη Νέα Υόρκη.

Στην κατοχή του Howard έρχεται ένα σπάνιος οπάλιος λίθος από την Αιθιοπία για την οποία ενδιαφέρεται ο τότε παίκτης των Celtics και αστέρας του NBA, Kevin Garnett, που υποδύεται τον εαυτό του. Ο Garnett πιστεύοντας πως αυτή η πέτρα θα του φέρει γούρι τη δανείζεται. 

Ο Howard Ratner, όμως, είναι εθισμένος στον τζόγο και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να στοιχηματίσει υπερ των Celtics. Αυτή η ριψοκίνδυνη κίνηση θα φέρει στο κατώφλι του την μαφία, τα χρέη και όλους όσους ζητούν τα χρήματά τους πίσω, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. 

Στο cast πέραν του Sandler και του Kevin Garnet, εμφανίζεται και ο γνωστός τραγουδιστής The Weeknd, παίζοντας τον εαυτό του και συμπρωταγωνιστούν οι: LaKeith Stanfield, Idina Menzel, Eric Bogosian, Judd Hirsch, Mike Francesa, Julia Fox και Pom Klementieff

Το Uncut Gems έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ.