The Batman: O Jonah Hill είναι κοντά στο να παίξει τον Riddler

Προστέθηκε ο Jeffrey Wright ως Commissioner Gordon
24 Σεπτεμβρίου 2019 10:44
The Batman: O Jonah Hill είναι κοντά στο να παίξει τον Riddler

Εκτός του Robert Pattinson που έχει υπογράψει επίσημα για το The Batman, αρχίζουν και ακούγονται τα castings των υπόλοιπων αστέρων που θα δούμε στην ταινία του Matt Reeves. To THR μεταδίδει πώς ο Jeffrey Wright του Westworld είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να υποδυθεί τον Commissioner Jim Gordon, αν και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμα στάδια. 

Στο παρελθόν τον ρόλο αυτόν έχουν παίξει οι Gary Oldman στην τριλογία του Christopher Nolan, ο J.K. Simmons στο Justice League και ο Ben McKenzie στη σειρά Gotham. Ένα ακόμη μεγάλο όνομα ακούγεται για το φιλμ του Reeves και μάλιστα πρόκειται για έναν από τους villains. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Collider, ο Jonah Hill θα υποδυθεί τον Riddler απέναντι στον Σκοτεινό Ιππότη του Robert Pattinson. Αρχικά οι φήμες τον ήθελαν να παίζει τον Penguin, όμως αυτό άλλαξε βάσει των νεών στοιχείων. 

Στο παρελθόν, ο Jim Carrey υποδύθηκε τον "Edward Nigma" στο Batman Forever, όντας ένας ηθοποιός με βαρύ κωμικό βιογραφικό, όπως και ο Hill. Πρόσφατα τον απολαύσαμε στο Maniac του Netflix, ενώ έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το Mid90s

Το The Batman έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.