The Aeronauts | Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones δίνουν ραντεβού στους αιθέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ετοιμάζονται να μας ανεβάσουν σε δυσθεώρητα ύψη
23 Σεπτεμβρίου 2019 21:14
The Aeronauts | Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones δίνουν ραντεβού στους αιθέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα-περιπέτεια περιόδου The Aeronauts με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Eddie Redmayne (The Theory of Everything) και την Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) να συναντιούνται ξανά ως ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη έπειτα και από την Θεωρία των Πάντων.

Το διάσημο αυτό δίδυμο της υποκριτικής παίζουν μαζί σε μία νέα ταινία την οποία σκηνοθετεί ο Tom Harper (Peaky Blinders, War & Peace) ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne (Wonder, How I Live Now).

Η πλοκή του φιλμ εστιάζει σε δύο πρόσωπα, την Amelia Wren (Jones), την χειρίστρια ενός αερόστατου, και τον επιστήμονα James Glaisher (Redmayne), οι οποίοι το 1862 υποτίθεται ότι επιχείρησαν ένα επικίνδυνο μα και μαγευτικό εξερευνητικό ταξίδι με ένα αερόστατο, φτάνοντας σε ύψη που κανείς μέχρι τότε δεν είχε προσεγγίσει. Μάλιστα φιλοδοξούσαν με την αποστολή τους αυτή τους να αναδειχθούν ως πρωτοπόροι ανοίγοντας και άλλους ορίζοντες στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας, της παρατήρησης και της γνώσης.

Το κομμάτι της παραγωγής επόπτευαν εδώ ο David Hoberman και ο Todd Lieberman της Mandeville Films.

Το The Aeronauts θα αφιχθεί στα αμερικανικά σινεμά στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: