Στο ‘Danger Close’ ο Travis Fimmel πολεμάει στα χαρακώματα του Βιετνάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και o σταρ του ‘Vikings’ ρίχνεται στη μάχη, δίπλα στους συμπατριώτες του
20 Σεπτεμβρίου 2019 11:39
Στο ‘Danger Close’ ο Travis Fimmel πολεμάει στα χαρακώματα του Βιετνάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο ιστορικό δράμα Danger Close την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Kriv Stenders (Red Dog), με τον Stuart Beattie να έχει επιμεληθεί το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του Vikings, Travis Fimmel.

Η όλη πλοκή αντλεί έμπνευση από αληθινά γεγονότα, με τον διάσημο ηθοποιό να υποδύεται εδώ τον Majory Harry Smith (Travis Fimmel) ο οποίος αγωνίζεται σκληρά να επιζήσει του πολέμου στο Βιετνάμ, μαζί και με μία μικρή στρατιωτική δύναμη περίπου 100 Αυστραλών και Νεοζηλανδών ανδρών, στην πλειονότητά τους άπειρων σε συνθήκες μάχης. Εν έτει λοιπόν, 1966, στην λεγόμενη Μάχη του Long Tan, ο ήρωας και οι σύντροφοί του καλούνται να αναμετρηθούν απέναντι σε 2500 Βιετναμέζους και να πιστέψουν ότι έστω και με τις λίγες πιθανότητες που έχουν, υπάρχει ακόμη ελπίδα να τα καταφέρουν.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Luke Bracey, Daniel Webber, Alexander England, Aaron Glenane, Nicholas Hamilton, Myles Pollard, Matt Dordan, Anthony Hayes, και ο Richard Roxburgh.

Το Danger Close αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες από την Saban Films στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: