H Amanda Seyfried φλερτάρει με το φιλμ τρόμου ‘Things Heard & Seen’ του Netflix

Με την υπογραφή των υποψήφιων για Όσκαρ, δημιουργών του ‘American Splendor’
19 Σεπτεμβρίου 2019 07:05
H Amanda Seyfried φλερτάρει με το φιλμ τρόμου ‘Things Heard & Seen’ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η Amanda Seyfried (The Art of Racing in the Rain) είναι σε συζητήσεις για την συμμετοχή της στην επερχόμενη ταινία υπερφυσικού τρόμου Things Heard & Seen του Netflix την δράση την οποίας ενορχηστρώνουν, επιμελούμενοι όμως και το σενάριό της, οι υποψήφιοι για Χρυσό Αγαλματίδιο, Shari Springer Berman και Robert Pulcini (American Splendor).

Ουσιαστικά, πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος All Things Cease to Appear της Elizabeth Brundage, θυμίζοντας αρκετά ως προς την θεματολογία του και κάτι από το The Haunting of Hill House.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε ένα νέο ζευγάρι που μετακομίζει σε μία αγροικία λίγο πιο έξω από μία μικρή επαρχιακή πόλη της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, την καινούργια τους κατοικία στοιχειώνει μία φρικτή κατάρα που προέρχεται από τον φόνο των προηγούμενων ενοίκων, με σκοτεινά μυστικά να βγαίνουν πια στο φως, απειλώντας την ασφάλεια και την ηρεμία του νεοαφιχθέντος ανδρόγυνου.

Η Seyfried εδώ ίσως υποδυθεί την σύζυγο, που προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση που προέκυψε στον χώρο που διάλεξαν εκείνη και ο σύντροφός της να χτίσουν από την αρχή την ζωή τους.

Καθήκοντα παραγωγού στο εν λόγω project επωμίζονται οι Anthony Bregman, Stefanie Azpiazu, Peter Cron και η Julie Cohen.

Τα γυρίσματα του Things Heard & Seen αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο.