Στο νέο trailer του ‘Last Christmas’ η Emilia Clarke μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Και τα υποδέχεται με ρομαντική διάθεση στην φρέσκια κωμωδία του Paul Feig
13 Σεπτεμβρίου 2019 10:22
Στο νέο trailer του ‘Last Christmas’ η Emilia Clarke μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία Last Christmas για την οποία την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Paul Feig, με τους Bryony Kimmings και Emma Thompson να επιμελούνται το σενάριο, και με πρωταγωνίστρια την Emilia Clarke (Game of Thrones).

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία κοπέλα, την ‘Kate’ (Clarke) η οποία είναι ιδιαίτερα παρορμητική ως προς τις αποφάσεις που παίρνει, και κυρίως όσον αφορά με το θέμα των σχέσεων. Κάποτε εξαιτίας μεγάλων οικονομικών δυσκολιών και με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις, θα καλύψει τελικά την θέση του ξωτικού-βοηθού του Άι Βασίλη στο εμπορικό κέντρο της συνοικίας της στο Λονδίνο. Μέσα από αυτό το πόστο, από εκεί που δεν το περιμένει θα γνωριστεί με τον ‘Tom’(Henry Golding). Και παρόλο που φαίνεται να έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλον, σύντομα μία αναποδιά έρχεται να τους αλλάξει τα πλάνα, και ειδικά αυτά της ηρωίδας που θα μπει σε διάφορα ευτράπελα και απίθανους μπελάδες!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Michelle Yeoh, Emma Thompson, Patti LuPone, Ingrid Oliver, Sue Perkins και η Lydia Leonard.

Το Last Christmas έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: