Mission Impossible 7: H Hayley Atwell από Agent Carter στο πλάι του Tom Cruise (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από πράκτορας της SHIELD στα λημέρια της IMF
09 Σεπτεμβρίου 2019 09:01
Mission Impossible 7: H Hayley Atwell από Agent Carter στο πλάι του Tom Cruise (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η συνέχεια του άκρως επιτυχημένου και λατρεμένου από τους κριτικούς Mission: Impossible - Fallout είναι γνωστή πως βρίσκεται στα σκαριά δια χειρός και πάλι από τον Christopher McQuarrie. Μέσα από τον Instagram λογαριασμό του ανακοίνωσε την πρώτη νέα προσθήκη στο cast της επόμενης "Επικίνδυνης Αποστολής".

Πρόκειται για την Hayley Atwell, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως Agent Carter από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, κάνοντας ντεμπούτο στα Captain America: The First Avenger. O McQuarrie στο post του μοιράστηκε μια φωτογραφία της πάνω σε ένα φάκελο της IMF με το caption να λέει "Σε περίπτωση που αποδεχτείς..."

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wellhayley Should you choose to accept...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) στις 6 Σεπ, 2019 στις 3:59 μμ PDT

Η Atwell με τη σειρά της ανέβασει τη φωτογραφία κομμένη λέγοντας πως "αποδέχεται την αποστολή" αλλά "δεν είναι από αυτούς που θα ακολουθούν εντολές", χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται κάτι περαιτέρω για τον ρόλο της στο Mission: Impossible 7.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@christophermcquarrie Mission: Accepted. Though I’m not the sort to follow orders...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Atwell (@wellhayley) στις 6 Σεπ, 2019 στις 4:17 μμ PDT

Έχει κάνει 5 συνολικές εμφανίσεις στο MCU, ενώ πρωταγωνίστησε και στην δική της ομώνυμη σειρά του ABC, Agent Carter. Συμμετείχε στο Agents of SHIELD και σύντομα θα επιστρέψει στον ρόλο αυτόν για το What If...? του Disney Plus. 

Το Mission Impossible 7 έχει προγραμματιστεί για να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2021.