O Spider-Man "θα τα καταφέρει μια χαρά και εκτός MCU"

Οι νέες δηλώσεις του επικεφαλής των Sony Pictures
06 Σεπτεμβρίου 2019 20:23
O Spider-Man "θα τα καταφέρει μια χαρά και εκτός MCU"

Οι νέες εξελίξεις στο ζήτημα του Spider-Man και την έξοδό του από το MCU έρχονται διά στόματος του αφεντικού των Sony Pictures. Ο Tony Vinciquerra δήλωσε ότι προς το παρόν η πόρτα για την επιστροφή του Ανθρώπου Αράχνη στο σύμπαν της Marvel είναι κλειστή, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια λύση μελλοντικά. 

Με τη Sony Pictures να ετοιμάζει ήδη το Venom 2, που έχει στελεχωθεί με ταλαντούχα πρόσωπα, όπως τον Andy Serkis στη σκηνοθεσία και τον βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφιστή, Robert Richardson, θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια ώστε να "κουμπώσει" ο Spidey του Tom Holland στο δικό τους σύμπαν. 

Ο Vinciquerra, μάλιστα, έκανε μια δήλωση με υπερβολική σιγουριά, λέγοντας ότι ο Spider-Man θα τα πάει "μια χαρά και εκτός του MCU", φέρνοντας ως παράδειγμα το πως η Sony Pictures σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την σειρά The Boys σε συνεργασία με την Amazon. Είπε χαρακτηριστικά:

Ο Spider-Man τα πήγαινε μια χαρά και πριν τις ταινίες της Marvel, τα πήγε καλύτερα με αυτές και τώρα που έχουμε το δικό μας σύμπαν, θα παίξει μια χαρά μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Θεωρώ ότι είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοί για να βγάλουμε εις πέρας αυτήν την αποστολή. 

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Sony για τον Spidey περιλαμβάνει επίσης το επερχόμενο Morbius με πρωταγωνιστή τον Jared Leto, καθώς και "πέντε ή έξι" επιπλέον τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στον κόσμο του Peter Parker.