Νέες εξελίξεις για το θέμα του Spider-Man στο MCU - Τι είπε ο επικεφαλής της Sony Pictures

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επιστροφή στο μέλλον
06 Σεπτεμβρίου 2019 19:36
Νέες εξελίξεις για το θέμα του Spider-Man στο MCU - Τι είπε ο επικεφαλής της Sony Pictures

Η ρήξη μεταξύ Disney και Sony Pictures, που οδήγησε στην άδοξη έξοδο του Spider-Man από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, είναι ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει την pop κουλτούρα και ένα νέο επεισόδιο στην διαμάχη αυτή έρχεται να προστεθεί σήμερα. Σε περίπτωση που ελπίζατε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο αυτό καλύτερα να μην περιμένετε κάτι…τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Ο επικεφαλής του  Sony Pictures, Tony Vinciquerra, μίλησε στο Variety για τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Spidey και δήλωσε πως "για την ώρα η πόρτα είναι κλειστή" σχετικά με την επιστροφή του Tom Holland στην παρέα των Avengers. Ωστόσο, σε μια αινιγματική φράση του άφησε να εννοηθεί πως «μακροπρόθεσμα» μπορεί ο Spidey να ξαναβρεί το δρόμο του στα λημέρια της Marvel και του MCU.

Ο Vinciquerra έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχουν αγκάθια στη σχέση μεταξύ των δύο κολοσσών, μετά την αποτυχία τους να έρθουν σε συμφωνία για τις επόμενες ταινίες του Spiderman. Αναγνώρισε, όμως, την δυσαρέσκεια και τις σφοδρές αντιδράσεις των fans στο άκουσμα της είδησης, λέγοντας πως "οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες στα γραφεία του στούντιο".

Αναφέρθηκε κιόλας στην συνεισφορά και την παρουσία του επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige, λέγοντας πως ήταν ένας από τους λόγους που κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις, διότι με τις νέες αρμοδιότητες που είχε, δεν θα μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα:

Είχαμε μια φοβερή συνεργασία με τον Kevin για τα Spider-Man. Προσπαθήσαμε να δούμε εάν υπάρχει τρόπος να δουλέψει όλο αυτό…Οι άνθρωποι της Marvel είναι φοβεροί και τους σεβόμαστε πολύ, από την άλλη όμως, έχουμε και εμείς αρκετά φοβερά άτομα. Δεν τα έκανε όλα ο Kevin μόνος του.

Ας ελπίσουμε πως μελλοντικά ο Spider-Man του Tom Holland θα επιστρέψει στο σπίτι το οποίο ουσιαστικά μεγάλωσε και γιγαντώθηκε ξανά.