Gretel & Hansel trailer | Ένας απ’ τους μύθους των Αδελφών Γκριμ φτάνει στη σκοτεινή εκδοχή του

Και είναι πιο τρομακτικός απ’ όσο τολμά να φανταστεί κανείς
05 Σεπτεμβρίου 2019 07:43
Gretel & Hansel trailer | Ένας απ’ τους μύθους των Αδελφών Γκριμ φτάνει στη σκοτεινή εκδοχή του

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ υπερφυσικού τρόμου Gretel & Hansel για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Oz/ Osgood Perkins, με τον Rob Hayes να υπογράφει το σενάριο και την σταρ του It, Sophia Lillis, να πρωταγωνιστεί εδώ.

Ειδικότερα, βλέπουμε να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη μία ατμοσφαιρική και πιο πιστή απόδοση του ομώνυμου, γνωστού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, έτσι όπως το εμπνεύστηκαν εκείνοι, απόκοσμα μακάβριο, προορίζοντάς το αρχικά για ενήλικο κοινό.

Ένα νεαρό αγόρι και ένα κορίτσι, ο ‘Hansel’ (Samuel Leakey) και η ‘Gretel’ (Lillis) αποφασίζουν να ακολουθήσουν ένα επικίνδυνο μονοπάτι βαθιά μέσα στο δάσος, προκειμένου να βρουν φαγητό και να βοηθήσουν τους γονείς τους που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Τα δύο παιδιά όμως θα συναντήσουν στο διάβα τους το σπίτι μίας μοχθηρής μάγισσας, της ‘Holda’ (Alice Krige) και θα ευχηθούν να μην είχαν περάσει ποτέ από εκεί.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jessica De Gouw, Charles Babalola, Jessica De Gouw, Ian Kenny και ο Abdul Alshareef.

Το Gretel & Hansel αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Orion Pictures στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: