Terminator: Dark Fate | Το νέο trailer είναι ένα καταιγιστικό κοκτέιλ δράσης

Στον απόηχο της "Ημέρας της Κρίσης" όλα επιτρέπονται
30 Αυγούστου 2019 10:52
Terminator: Dark Fate | Το νέο trailer είναι ένα καταιγιστικό κοκτέιλ δράσης

To νέο trailer του Terminator: Dark Fate δόθηκε στη δημοσιότητα από την Paramount Pictures και είναι η πιο αποκαλυπτική ματιά στη νέα ταινία του franchise, η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του James Cameron στην παραγωγή. Πιο εκρηκτικό και καταγιστικό δεν θα μπορούσε να γίνει το νέο trailer, το οποίο δίνει νέες πληροφορίες για τον χαρακτήρα της Mackenzie Davis, που είναι ένα υβρίδιο ανθρώπου-cyborg ικανό να παλέψει με τους Terminators.

Η Linda Hamilton θα πρέπει να σώσει τον εαυτό της και τη νέα "Ημέρα της Κρίσης" που έρχεται, ενώ δεν διστάζει να ανακοινώσει πως "όταν όλα τελειώσουν" θα πρέπει να εξολοθρεύσει τον αυθεντικό T-800 Εξολοθρευτή του εμβληματικού Arnold Schwarzenegger

Ο νέος Rev-9 Εξολοθρευτής του Gabriel Luna μπορεί να έχει την αντοχή ενός T-800, ενώ ενσωματώνει τις μιμιτικές ικανότητες του T-1000 από το Terminator 2 και μπορεί να πολλαπλασιάζεται. Το νέο φιλμ σε σκηνοθεσία Tim Miller (Deadpool) αποτελεί reboot και sequel ταυτόχρονα της σειράς και θα συνεχίζει την ιστορία από το Terminator 2. Εκεί όπου η Sarah Connor κατέστρεψε τη Cyberdyne. 

Ακόμη, ο Edward Furlong θα επιστρέψει στο ρόλο του John Connor και ακόμη δεν τον έχουμε δει σε κάποιο trailer. Οι Cameron και Miller υπόσχονται επίσης μια R-rated ταινία, όπως τους αυθεντικούς προκατόχους της σειράς. 

Η πρεμιέρα του Terminator: Dark Fate έχει οριστεί για τη 1η Νοεμβρίου 2019.